Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 6.15 -16.45
Fredag kl. 6.15 -16.15

Udover årets helligdage har vi lukket på følgende dage:

 • Dagen efter Kristihimmelfart
 • Grundlovsdag
 • Juleaften og nytårsaften

Frokost  og eftermiddagsmad

- Beskrivelse under udarbejdelse -

Hygiejne


 - Beskrivelse under udarbejdelse -

Sovepolitik

Vi følger som udgangspunkt barnets soverytme. Vi tager udgangspunkt i det enkelte barns behov - og vi som fagpersoner vurderer hvornår barnet har brug for at blive puttet.

Når barnet nærmer sig 3års alderen tager vi en snak med forældrene om barnets søvnbehov.

Børnene sover ude hele året.

Daglig kontakt og information

- Beskrivelse under udarbejdelse -

Kontaktperson

En kontaktpersons funktion, er den der modtager alle de praktiske informationer omkring det enkelte barn, og er den person der primært tager sig af barnet de første par dage underhensynstagen til personalets arbejdsplan. Derudover er det vores intension at alle personaler i vuggestuen så vidt mulig skal ind omkring barnet indenfor de første 14 dage. Dette vægter vi, så barnet hurtigt får kendskab til hele personalegruppen, for på den lange bane at skabe tryghed og kendskab til dagligdagen og rytmen i vuggestuen.  Her i vuggetuen kan børnene blive modtaget af alle personaler i Gnisten.  

Opstart i Vuggestuen

- Beskrivelse under udarbejdelse -

Telefonbesked

Hvis barnet holder fri en dag, er syg eller kommer senere, vil vi gerne have, at I ringer til os senest kl. 9.00

Syge børn

Børn med feber, virus og/eller børnesygdomme modtages ikke i vuggestuen. Er dit barn syg, er det vigtigt, at I ringer og fortæller det til vuggestuen.  

Ved børnesygdomme er det særlig vigtigt, at vi for det at vide, så snart I har været ved lægen, så vi kan informere de andre forældre via opslag.

Hvis barnet virker sløj og har brug særlig omsorg, og personalet vurderer, at barnet ikke er friskt, eller hvis barnet ikke formår at deltage i dagsrytmen, ringer vi efter jer.

Efter sygdom kan barnet komme i vuggestuen, når han/hun kan følge den daglige rytme og deltage på lige fod med de andre børn. Vi følger Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Fødselsdag


Når barnet har fødselsdag, vil vi gerne fejre det. Det er en vigtig dag. Vi holder gerne en lille fest i vuggestuen med flag og sang.  

Vuggestuen giver en lille gave til fødselsdagsbarnet, og der spises hjemmebagte boller.  Vi deler ikke slik eller andet ud til fødselsdage.


Garderoben

I garderoben har barnet en kasse samt et rum til overtøj, indesko, regntøj og gummistøvler eller overtrækssko. I skal selv sørge for opfyldning af skiftetøj.
HUSK NAVN I ALT TØJ OG SKO.

I puslerummet i vuggestuen har barnet en kasse til skiftetøj, her skal ligge:

 • Undertøj
 • Lange bukser
 • Sweatshirts
 • Strømper
 • Sutter
 • Sovedyr – eller lignende

Derudover skal I selv medbringe:

 • 2 stk. frugt om ugen til fælles formiddagsmad. For de børn som får mos, vælling eller grød, skal dette også medbringes.
 • Sut eller andet, som er vigtigt at sove med.
 • Barnevogn med dyne og sele osv. Barnevogn kan lånes i vuggestuen. Spørg personalet.